Please select your page

"European Summer School on Nutrigenomics" në Universitetin e Kamerinos, Itali

logo finale 2

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

 

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon studentët, doktorantët dhe studiuesit shkencorë mbi mundësinë e pjesëmarrjes në shkollën verore universitare “European Summer School on Nutrigenomics” që organizohet nga Universiteti i Kamerinos, në Itali, në datat 1 - 5 shtator 2014.

Shkolla verore është e hapur për studentët dhe studiuesit shkencorë të degëve të studimit: mjekësi e përgjithshme dhe farmacitë cilët duan të thellojnë studimet e tyre në fushën e nutricionit. Programi përfshin temat si më poshtë:

  • Të ushqyerit molekularë,
  • Gjenoma,
  • Polimorfizmi dhe përgjigjet e dietës,
  • Epigjenetika dhe ushqyesit,
  • Receptorët bërthamore dhe të ushqyerit,
  • Ndikimi i shpëjtë i të ushqyerit dhe efektet afatgjata.

 

Për më shumë informacione, mund të vizitoni faqen e shkollës verorehttp://d7.unicam.it/nutrigenomics/ dhe mund të konsultoni programin në likun e mëposhtëm:  http://d7.unicam.it/nutrigenomics/sites/d7.unicam.it.nutrigenomics/files/up/nutrigenomics_8aprile.pdf

 

Përsoni i kontaktit:

Prof. Rosita Gabbianelli - Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

 

ZYRA E KOMUNIKIMIT DHE MARRËDHËNIEVE ME JASHTË

Konktakt:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Ministria e Arsimit dhe Sportit
Ministria e Shëndetësisë
Universiteti i Tiranës
Universiteti i Prishtinës
Universiteti i Kamerinos
Instituti Alb-Shkenca
Research 4 Life
Google for Education
Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit
Rrjeti Akademik Shqiptar - Qendra Nderuniversitare e Sherbimeve dhe Rrjetit Telematik
Central European Exchange Program for University Studies
Università degli Studi dell'Aquila
Università degli Studi di Bari
Università degli Studi di Padova
Charles University

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×