Please select your page
 • CEREMONIA E DIPLOMIMIT TË STUDENTËVE TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË
  Kemi nderin dhe kënaqësinë e veçantë t'Ju ftojmë në
  Ceremoninë e Diplomimit të Studentëve të Universitetit të
  Mjekësisë, Tiranë, e cila do të zhvillohet në ambientet e Pallatit
  të Kongreseve, ditën e Martë, më datë 05.04.2016, në orën 18:00.
  Në këtë ceremoni do të jenë të pranishëm miq të Universitetit,
  personalitete të lartë akademik, profesional dhe shteteror.
 • KONFERENCA KOMBËTARE E SHKENCAVE MJEKËSORE III 
  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë në bashkëpunim me Këshillin
  Studentor (KSUMT), Organizatën Brainstorm, Fakultetin e Mjekësisë,
  si dhe me mbështetjen e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit,
  Ministrisë së Shëndetësisë dhe Qendrës Spitalore Universitare
  "Nënë Tereza" Tiranë (QSUT), organizojnë Konferencën Kombëtare të Shkencave
  Mjekësore III në datat 08, 09 dhe 10 Prill 2016, në ambjentet e Tirana International Hotel.
 • PORTALI I STUDENTËVE 
  Informacion mbi regjistrimin e studentëve
  të viteve të para të cikleve të studimit: cikli i parë
  "Bachelor", cikli i dytë i integruar "Master i Shkencave"
  dhe ciklet e dyta "Master i Shkencave" dhe
  "Master Profesional", (viti akademik 2015-2016)
  në Portalin e Studentit
 • ERAWEB 2016 
  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon studentët
  dhe stafin akademik mbi mundësinë e aplikimit
  në Programin e Shkëmbimit "Erasmus Mundus
  - Western Balkans" (ERAWEB 2016)
 • LEKSION NDËRGJEGJËSIMI PËR MASAT ANTI-KORRUPSION
  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë në bashkëpunim me
  Prezencën e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim
  në Evropë (OSCE) në Shqipëri organizojnë një leksion
  ndërgjegjësimi për masat anti-korrupsion ditën e Hënë,
  më datë 07 Dhjetor 2015, në orën 11:00, në ambientet
  e Rektoratit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë.
 • MEDICAL WINTER SCHOOL 3 
  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, në bashkëpunim me
  Këshillin Studentor të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë
  (KSUMT) dhe me Organizaten BRAINSTORM, organizon
  për të tretin vit radhazi aktivitetin "MEDICAL
  WINTER SCHOOL 3" në datat 11-13 Dhjetor 2015, në
  qytetet Ulqin dhe Budva të Malit të Zi.
 • NJOFTIM MBI KONFERENCËN SHKENCORE "HEALTH THROUGH
  NUTRITION: FACTORS OF NUTRITION AND THEIR IMPACT ON MORBIDITY"
  Akademia e Shkencave e Shqipërisë në bashkëpunim
  me Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, Ministrinë e Shëndetësisë,
  Institutin e Shëndetit Publik dhe Institutin e Sigurimeve
  të Kujdesit Shëndetësor do të organizojë konferencën
  shkencore "Health through Nutrition: Factors of nutrition
  and their impact on morbidity" më datë 21 Nëntor, 2015.
   

   

 • KONFERENCA E 23-të KIRURGJIKALE SHQIPTARE 
  Departamenti i Kirurgjisë i Fakultetit të 
  Mjekësisë së Universitetit të Mjekësisë, Tiranë

  organizon në datat 30-31 Tetor
  Konferencën e 23-të Kirurgjikale Shqiptare
 • KONFERENCA E III-të PEDAGOGJIKE E FAKULTETIT TË MJEKËSISË
   

UNIVERSITETI I MJEKESISE TIRANE - UMT

Një rrugëtim i gjatë plot suksese drejt të ardhmes!Njoftimet e fundit

KONFERENCA "KUNDËR DUHANIT!" - 31 MAJ 2016
  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon mbi Konferencën me titull: "Kundër Duhanit!", që organizohet në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Institutin e Shëndetit...

Lexo me shume

HOMAZH PËR PROF. DR. SKËNDER SKËNDERAJ
  Me hidhërim të thellë, njoftojmë se u nda nga jeta Prof. Dr. Skënder Skënderaj, Mjek, Profesor i nderuar dhe ish-Dekan i Fakultetit të Mjekësisë. Universiteti i Mjekësisë, Tiranë shpreh...

Lexo me shume

THIRRJE PËR SHKËMBIME NËN PROGRAMIN ERASMUS+ NË UNIVERSITETIN E SAARLANDIT, NË GJERMANI
Në kuadër të programit Erasmus+, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë njofton për hapje e thirrjes për aplikime për shkëmbime në Programin e Studimit: Farmaci për studentët dhe stafin akademik që janë...

Lexo me shume

TAKIMI "JO KANCER" - 20 MAJ 2016
Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon mbi Takimin me titull: "Jo Kancer", që organizohet në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë. Ky takim do të organizohet në Sallën Blu të...

Lexo me shume

AKTIVITETI "HIPERTENSIONI, VRASËSI I HESHTUR!"
Universiteti i Mjekësisë, Tiranë prezanton aktivitetin studentor të radhës, "HIPERTENSIONI, Vrasësi i Heshtur!", që organizohet në bashkëpunim me Këshillin Studentor...

Lexo me shume

PUBLIKIM I FORMULARIT TË VETËDEKLARIMIT
Në zbatim të Ligjit nr. 138/2015 "Për garantimin e integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike", miratuar në datën 17.12.2015 nga Kuvendi i Republikës së...

Lexo me shume

Ministria e Arsimit dhe Sportit
Ministria e Shëndetësisë
Universiteti i Tiranës
Universiteti i Prishtinës
Universiteti i Kamerinos
Instituti Alb-Shkenca
Universiteti Katolik Zoja e Këshillit të Mirë
Università degli Studi di Chieti - Pescara - G. d'Annunzio
Universiteti Aldent
Universiteti i Palermos
Balkan Universities Association (BUA)
HINARI
Research 4 Life
Google for Education
Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit
Rrjeti Akademik Shqiptar - Qendra Nderuniversitare e Sherbimeve dhe Rrjetit Telematik
Central European Exchange Program for University Studies

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×